Els alumnes del mòdul de fusteria de Torelló col·loquen un punt d’aguait d’ocells darrere el pavelló

Es tracta del projecte de final de curs que s’ha portat a terme gràcies a la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient.

Publicat 25/06/2019, Torelló - Ensenyament
els-alumnes-del-modul-de-fusteria-de-torello-col-loquen-un-punt-d-aguait-d-ocells-darrere-el-pavello

El punt d'aguait d'ocells. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Els alumnes del mòdul de fusteria del Pla de Transició al Treball de Torelló han dissenyat, construït i instal·lat un punt d’aguait d’ocells darrere el pavelló d’esports. Els alumnes van construir una maqueta abans d’iniciar els treballs de tallar, envernissar i construir la caseta, que disposa de diverses obertures per a observar els ocells. Finalment, el punt d'aguait va quedar instal·lat dimecres passat a la seva ubicació definitiva, a l’aiguabarreig entre el riu Ter i el Ges, just darrere del pavelló esportiu de Torelló. Es tracta del projecte de final de curs que s’ha portat a terme gràcies a la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient.

Els Plans de Transició al Treball són una modalitat de Programes de Formació i Inserció que tenen una finalitat educativa, formativa i professionalitzadora, amb la voluntat d’oferir i facilitar a l’alumnat el desenvolupament personal i l’adquisició de competències professionals que li permetin una continuïtat formativa o la seva inserció laboral. Amb el suport de l’Ajuntament de Torelló i del departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya el PTT de Torelló ofereix dos mòduls a Torelló,  el d’auxiliar en treballs de fusteria i instal•lació d’elements de fusteria i el d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació