Els ambulatoris tancaran a les 8 a partir de dilluns

Es tracta d’una de les condicions que l’ICS (Institut Català de la Salut) va pactar amb el sindicat de Metges de Catalunya per desconvocar la vaga de facultatius de primària del mes passat. 

Publicat 11/01/2019, Vall del Ges - Salut

A partir de dilluns els centres d’atenció primària de la Vall del Ges, igual que la resta de la comarca d’Osona, tancaran a les 8 del vespre enlloc de les 9 com venien fent fins ara. L’objectiu és que els treballadors puguin conciliar la vida laboral amb la familiar. La mesura també s’aplicarà als serveis d’atenció a la salut sexual i reproductiva que també tancarà a la mateixa hora. Actualment els 73% dels ambulatoris de Catalunya ja abaixen les persianes a les 8, però la resta allarguen una hora més l’horari. Es tracta d’una de les condicions que l’ICS (Insistut Català de la Salut) va pactar amb el sindicat de Metges de Catalunya per desconvocar la vaga de facultatius de primària del mes passat. 

El departament de Salut remarca que el CatSalut vetllarà perquè les entitats proveïdores de serveis sanitaris de tot Catalunya s'adeqüin al nou horari, tenint en compte el respecte per l'autonomia de gestió dels centres i garantint, alhora, una atenció sanitària de qualitat.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació