Els autors de la Vall del Ges publiquen llibres per Sant Jordi

La majoria han editat les seves obres entre l'any passat i aquest. 

Publicat 23/04/2020, Vall del Ges - Cultura

I com cada any, per aquestes dates, es podran trobar a les llibreries obres d’autors locals de la Vall del Ges. Es tracta de ‘1001 curiositats de les colònies industrials de Catalunya’ de l’historiador de Sant Vicenç Pere Colomer, editat per Arca. Presenta l’ampli panorama de les colònies industrials catalanes, que van ser l’ànima del procés d’industrialització del territori, destacant-ne algunes curiositats.

‘Habla con ellos de sexualidad’ de la psicòloga i sexòloga Elena Crespi i la il·lustradora Elisenda Soler. Presenten una eina per abordar l’educació sexual de pares a fills, trencant els estereotips i permetent, així, aconseguir una vida sexual i afectiva sana.

Celia Ramos ha escrit ‘Nadie sabe’, el seu desè llibre. Conté una vuitantena de poemes repartits en tres parts i en els quals parla del paper dels pares i dels fills. Alhora retrata una realitat social amb moltes arestes i una reivindicació de la llibertat.

‘Els terranautes’ de la santvicentenca Irene Roquet, editat per Som Prematurs. Amb aquest llibre l’aturora pretén explicar què significa ser prematur. Per fer-ho dibuixa un món imaginari en què els nens prematurs viuen i aprenen aspectes vitals.

Per últim, ‘La llegenda del falatell’ dels torellonencs Jordi Dorca, Jordi Moreno i Blai Marginedas editat per ACTE. El llibre convida a conèixer la història que s’amaga darrera la festa i el seu origen.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació