Els clients de Bonpreu i Esclat donen més de 62.000 euros a Càritas Catalunya

El seu projecte se centra en garantir una alimentació adequada i saludable, especialment arran del context actual marcat per la pandèmia de la COVID-19.

Publicat 11/11/2020, Catalunya - Solidaritat
els-clients-de-bonpreu-i-esclat-donen-mes-de-62-000-euros-a-caritas-catalunya

Els clients de Bonpreu i Esclat han fet 362.972 donacions que han permès recaptar 62.956,52 € per a Càritas Catalunya a través de la Campanya d’Arrodoniment Solidari de la consultora Worldcoo. A causa de la COVID-19 s’ha agreujat de manera preocupant la situació socioeconòmica de moltes persones a Catalunya que ja estaven en situació de vulnerabilitat i de moltes altres que s’han vist sobtadament privades dels seus treballs i, conseqüentment, dels seus ingressos. El projecte de Càritas Catalunya consisteix a donar suport, durant 3 mesos, a 700 adults i infants en situació de pobresa perquè puguin accedir a l’adquisició d’aliments o productes de primera necessitat, en funció de la seva situació socioeconòmica i composició familiar, facilitant-los els mitjans econòmics i l’acompanyament, perquè siguin ells mateixos, de forma autònoma, els que s’administrin.L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que, en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

A l’acte de lliurament del xec de Bonpreu i Esclat a Càritas Catalunya hi van ser presents Josep Castany, responsable de Relacions Institucionals del Grup Bon preu, Salvador Busquets, vicepresident de Càritas Catalunya, Anna Moragas, responsable de Comunicació de Worldcoo, Conxa Marquès i Mercè Darnell, representants de la Comissió d’Acció Social de Càritas Catalunya i Xavier Serna, coordinador tècnic/administrador de Càritas Catalunya. Marquès i Mercè Darnell van explicar abastament la greu situació econòmica que estan patint milers de persones a Catalunya que s’adrecen als punts d’atenció de Càritas, així com l’impacte que tindrà la donació del Grup Bonpreu en les famílies i infants més afectats per la crisi sanitària i social. Al seu torn, Josep Castany va ressaltar la implicació del Grup Bonpreu amb diferents causes socials i la bona rebuda i participació dels seus clients/s en les diferents campanyes d’arrodoniment solidari, i la satisfacció produïda per aquesta col·laboració amb Càritas Catalunya. Finalment, Salvador Busquets, vicepresident de Càritas Catalunya, va agrair el compromís del Grup Bonpreu amb les persones més fràgils del nostre país, que estan en una situació de pobresa i exclusió social, i es congratulà per aquesta col·laboració empresarial, “d’una empresa que ja és una Empresa amb Cor” per a nosaltres.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació