L'ACT dóna el tret de sortida a la campanya de Nadal

Porta per nom 'Vés-hi pensant. En què t’ho gastaràs si guanyes?’ i soretejarà 1500 euros repartits en onze premis. 

Publicat 13/12/2019, Torelló - Comerç

L’Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT) ha posat en marxa la campanya de Nadal sota l’eslògan ‘Vés-hi pensant. En què t’ho gastaràs si guanyes?’. Els comerciants regalaran 1500 euros per gastar a les botigues associades. La novetat és que l’import es dividirà en onze premis i es repartirà entre més clients “a diferència de l’any passat quan només n’hi va haver tres”, explica el president de l’ACT, Jordi Jaumira. El sorteig es farà el 7 de gener. Se sortejarà un primer premi dotat amb 500 euros i deu de 100 euros cadascun. Els afortunats tindran tres mesos per gastar els imports a les botigues. 

Per altra banda, enguany la regidoria de Comerç ha decorat les places i carrers de Torelló, a diferència dels darrers anys en què ho feien les escoles. I és que els centres educatius han decidit fer una pausa en el projecte. S’han decorat les places Nova, Vella, Germà Donat, d’en Pujol i de la Sardana. A més, s’han començat a col·locar els vuit tions que es posaven cada any i que “s’han pintat, vestit i rentat de nou”.

Per últim, a partir de la setmana vinent començarà la campanya impulsada, des de fa tres anys, pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura ‘El nostre comerç és un luxe’. També hi participa Sant Vicenç, Sant Quirze de Besora i Montesquiu. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació