Els comiats de l'alcalde i els regidors marquen l'últim ple de Torelló

Tots van tenir paraules d'agraïment pels membres del consistori. 

Publicat 21/05/2019, Torelló - Política
els-comiats-de-l-alcalde-i-regidors-marquen-l-ultim-ple-de-torello

Els regidors van acomiadar la lesgislatura. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Últim ple de legislatura i de comiat aquest dilluns a Torelló. I és que la majoria dels regidors deixen la primera línia de la política municipal. Per això van aprofitar la sessió per fer balanç dels anys que han estat a l’Ajuntament, així com van tenir paraules d’agraïment pels companys de consistori i de grup, així com pels tècnics municipals i les seves famílies. És el cas de l’alcalde, Santi Vivet, que ha estat 8 d’alcalde i 4 de regidor. Vivet va recordar que les darreres dues legislatures han estat complicades “econòmicament i políticament”. El batlle va assegurar emportar-se “un bon record d’aquesta experiència de vida” i va convidar tothom a “participar de la política municipal”, un punt en què van coincidir tots els regidors. També va aprofitar per animar la gent “a votar massivament” aquest diumenge. 


La resta de persones del Pdcat, Manel Romans, Albert Portús, Núria Güell, Carme Francolí i Concepció Villena també van acomiadar-se a excepció de Jordi Rossell que seguirà a l’Ajuntament. Des de Fem Torelló, Marc Fontserè va posar èmfasi en què “tots els regidors, independentment de la seva ideologia, han treballat per servir el poble i fer un Torelló millor” mentre que David Forcada va recordar que fa 4 anys es van presentar “amb unes sigles noves”, després de la seva escissió del PSC. Forcada va dir que en aquests comicis municipals “no ens presentem” però que la voluntat és tornar-hi a ser “d’aquí a 4 anys”. Des d’ERC-Jpt, Lluís Sabatés va mostrar-se satisfet dels 12 anys que ha estat a l’Ajuntament “tant a l’equip de govern com a l’oposició”. El republicà considera que “és bo que hi hagi altra gent que s’incorpori a la política municipal”, tot i que “seguiré traient el cap perquè la política municipal m’agrada”. Per la seva banda, Jordi Casals, va manifestar que “tanca una etapa de la vida” i va mostrar-se orgullós “d’haver defensat les sigles d’ERC” i també va destacar dos fets importants que l’han marcat en positiu: “haver pogut viure el 9-N i l’1-O”. Finalment, Francesc Ribera, del PSC, va destacar els seus 4 anys al consistori com a “intensos i gratificants” i es va mostrar content “d’haver pogut contribuir a la política municipal”. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació