Els consultoris de Sant Vicenç i Borgonyà tornen a obrir amb normalitat

Tot i això, l'alcalde, Èric Sibina, reclama a l'ICS que es posi solució a les baixes o deficiències que hi pugui haver en el servei. 

Publicat 28/02/2019, Sant Vicenç - Salut
els-consultoris-de-sant-vicenc-i-borgonya-tornen-a-obrir-amb-normalitat

El consultori de Sant Vicenç.

Els consultoris de Sant Vicenç i Borgonyà ja tornen a funcionar amb normalitat després de la reincorporació de la metgessa, que ha estat de baixa, i després de més de mig any en què l'atenció sanitària s'ha reduït en només dos cops per setmana. Tot i això, l’alcalde de Sant Vicenç, Èric Sibina, diu que “seguim reclamant a l’Institut Català de la Salut que posi solució a les baixes o possibles deficiències que hi pugui haver en el servei”. 

A principis de maig les consultes es van reduir a causa de la baixa de la doctora que hi visitava habitualment i, a més, s’hi va sumar el període de vacances i la baixa de dos doctors de l’ABS de la Vall del Ges que és qui havia de cobrir l’atenció dels dos consultoris. 

A partir d’ara estaran oberts cada dia en l’horari habitual. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació