Els cursos de manipulació d'aliments es faran online

S’hi pot inscriure qualsevol persona que estigui interessada a formar-se en aquest àmbit, independentment de si està treballant, en situació d’atur o en un ERTO.

Publicat 17/11/2020, Torelló - Societat
els-cursos-de-manipulacio-d-aliments-es-faran-online

Cartell del curs.

Els cursos de manipulació d'aliments organitzats pel servei de Formació de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torelló s'han hagut de modificar arran de les noves mesures per a la contenció de la pandèmia. Les formacions que estaven previstes pels dies 18 i 25 de novembre, en horari de matins de 10 a 12 del matí i de 2 a 4 de la tarda  s’han reconvertit en formacions en línia, degut a la situació provocada per la COVID-19. Les formacions es realitzaran en línia els dies 23 i 25 de novembre, respectant els horaris previstos inicialment. El grup del matí s’adreça a professionals del sector de la restauració i el de tardes al sector del comerç. Amb tot, s’hi pot inscriure qualsevol persona que estigui interessada a formar-se en aquest àmbit, independentment de si està treballant, en situació d’atur o en un ERTO. Tot i que els horaris estan planificats per a sectors específics, si a algú no li va bé l'horari que li correspondria, pot inscriure's a l’horari que li vagi millor. Els continguts seran manipulació d’aliments, al·lèrgens, autocontrols, tots en el context COVID-19.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació