Els empresaris de Torelló proposen la creació de fires al conseller Calvet i a JuntsxCatTorelló

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va compartir dimecres un dinar amb empresaris i comerciants i després va visitar la nova sala polivalent. 

Publicat 16/05/2019, Torelló - ELECCIONS MUNICIPALS
els-empresaris-de-torello-proposen-la-creacio-de-fires-anuals-o-bianuals-al-conseller-calvet-i-a-juntsxcattorello

El conseller amb el grup JuntsxCat Torelló. (Foto: JuntsxCat Torelló).

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va ser aquest dimecres a Torelló per compartir un dinar/trobada amb empresaris i comerciants del municipi. L’acte estava organitzat per la candidatura de JuntsxCatTorelló dins els actes de campanya electoral per les eleccions municipals de finals de mes. El dinar va servir per conèixer l’opinió i les peticions que ha fet arribar el teixit empresarial i econòmic de la població, tant al conseller com a la cap de llista de Junts Cat Torelló, Neus Codina i al seu equip, les quals “se’n va prendre nota”.

Des del grup assenyalen que “va ser un acte distès, molt proper i sobretot va servir per agafar idees per possibles projectes de futur.” Un d’ells va ser “la creació d’una o dues fires (anuals o bianuals),  on el sector, empresaris, comerciants i l’administració decideixin com han de ser i en quin àmbit per tal d’esdevenir un impuls important per l’economia del poble”. El conseller Calvet va explicar, després de la reunió, que la seva visita a Torelló tenia com a objectiu “presentar el programa electoral de JuntsxCatTorelló davant del món econòmic torellonenc, associacions i persones destacades” i que pretén “continuar amb la feina feta realitzada fins ara per l’actual alcalde, Santi Vivet”. El programa “vol crear les condicions necessàries perquè Torelló sigui una població on hi hagi oportunitats i vida per a tothom”. Damià Calvet també va dir que actualment “encara és massa agosarat afirmar que la crisi s’ha acabat, ja que hi ha famílies i persones que pateixen i empreses que no s’han recuperat”. Tot i això, considera que “progressivament es va recuperant la capacitat de dinamització econòmica i de regeneració d’ocupació”.  

Després del dinar, el conseller i els membres de la candidatura es van traslladar a la zona esportiva per fer una visita a la nova sala polivalent. Un cop enllestida la primera fase, es preveu que en breu comenci la segona que consisteix en la construcció de vestidors i serveis públics. Pel que fa la tercera és condicionar la placeta de davant el pavelló i la sala polivalent i el bar.

Per altra banda, el grup serà aquest dijous a les 7 de la tarda a la plaça Vella en el marc de la campanya ‘Et volem escoltar’. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació