Els guanyadors de la campanya 'Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir' visiten Torelló

Dissabte es va fer una visita guiada al nucli antic i al Museu de la Torneria i un dinar. 

Publicat 02/10/2019, Torelló - Comerç
els-guanyadors-de-la-campanya-barris-antics-molt-per-descobrir-molt-per-oferir-visiten-torello

Les dues visites van anar a càrrec del director del Museu de la Torneria, Gerard Verdaguer. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Els guanyadors de la campanya de dinamització del comerç ‘Barris Antics. Molt per descobrir, molt per oferir’ van visitar dissabte Torelló. En total, 36 persones de quinze poblacions d'arreu del país van participar en la jornada, que va consistir en una visita guiada al nucli antic i al Museu de la Torneria i un dinar. Les dues activitats van anar a càrrec del director del Museu de la Torneria, Gerard Verdaguer. Els visitants van ser rebuts per la regidora de Recursos Humans i Organització, Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Mercè Faja, que els va acompanyar durant tota la jornada. 

La campanya “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir” és una campanya de dinamització comercial impulsada per la Generalitat de Catalunya que s’organitza des del 2011 i en la que aquest any hi han participat 30 municipis de tot Catalunya, entre ells, Torelló. L’objectiu de la campanya és donar a conèixer el teixit comercial del municipi i al mateix temps premiar i fidelitzar al comprador habitual.

Durant el mes de juny, els comerços que van participar-hi van oferir regals que es van sortejar en 5 lots anomenats ‘Premis Torelló’. Cada un dels 30 municipis participants també va oferir un premi com a ajuntament a la resta dels municipis. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació