Els Pastorets de Torelló, aquest any en format paper i al carrer

La pandèmia ha obligat a suspendre 'La gran aventura d'en Lluquet i en Rovelló'. 

Publicat 22/12/2020, Torelló - Societat

Aquest Nadal l’oli de les calderes d’en Pere Botero no bullirà a l’escenari del Teatre Cirvianum. Per primer cop a la història i des de la reobertura del teatre, el grup local Nou 69 Teatre no durà a terme cap proposta de La Gran Aventura d’en Lluquet i en Rovelló, els Pastorets de Torelló. Degut a les mesures del PROCICAT per contenir la pandèmia de la Covid 19, no ha estat possible tirar endavant el procés d’assajos i la preproducció que requereix habitualment aquesta representació. Tot i que inicialment el grup va començar a treballar amb una proposta de muntatge reduïda, finalment la va desestimar “per la incertesa que generava la pandèmia”, segons explica Marc Tienda, membre del Nou 69 Teatre. Malgrat això, el grup no ha volgut deixar passar l’oportunitat de fer aparèixer els personatges de Folch i Torres pels carrers i places de Torelló en una campanya de reivindicació del sector cultural amb les mesures que les institucions han adoptat. És per això que des de fa uns dies es poden veure una sèrie de cartells on diferents actors i actrius del grup encarnen àngels, dimonis i pastors, i van acompanyats d’un missatge reivindicatiu.

En total s’han fet nou models de cartells. Els personatges escollits han estat alguns dels més coneguts com en Lluquet, en Rovelló, la Marta, la Isabeló, en Jeremies, en Getsé, els set pecats capitals, Llucifer, Satanàs i Sant miquel. La campanya, a més de repartir els cartells pertot el municipi, també s’està desplegant a través del perfil d’Instagram del grup.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació