Els Reis de l'Orient arriben a Torelló amb tren i en una cavalcada amb més de 100 participants

Com a novetat, el rei blanc va estrenar una carrossa que semblava feta de gel i es va escampar neu a la plaça de la Vila mentre es repartien els caramels. 

Publicat 08/01/2019, Torelló - Societat

Els Reis de l’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, van arribar dissabte a Torelló amb tren. Aquest any ho van fer mitja hora abans de l’habitual. L’alcalde, Santi Vivet, i la regidora de Cultura, Núria Güell, els esperaven a l’estació i els van donar la clau de les cases. Després Ses Majestats van començar el recorregut pels carrers del municipi encapçalat per l’herald Ali Ben Said i en una cavalcada on hi van participar un centenar de persones. En aquesta ocasió el rei blanc va estrenar una carrossa que semblava feta de gel. A la plaça de la Vila van pujar al balcó de l’Ajuntament des d’on l’Ali Ben Said va demanar a tots els nens i nenes que es portessin bé i anessin a dormir d’hora. Allà es van repartir caramels per a tots els assistents i com a novetat també es va escampar neu.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació