Els Serveis Socials de Torelló prenen mesures davant del coronavirus

Se suspenen els Dijous Saludables, el servei 'Fem un àpat en companyia' i el transport adaptat. 

Publicat 13/03/2020, Torelló - Societat

Des de l'àrea de Benestar Social, en coordinació amb les decisions adoptades des de l'Ajuntament, s'han establert tot un seguit de mesures preventives pel coronavirus amb l'objectiu de seguir garantint l'atenció a les persones dels col·lectius més vulnerables. Aquest dijous es van suspendre les activitats dels Dijous Saludables i d'acord amb l'ordre de la Generalitat de tancament dels Casals Cívics, també el servei ‘Fem un àpat en companyia’. En canvi, el transport adaptat va seguir funcionant dijous per garantir el retorn de les persones que ja havien estat mobilitzades i s’ha suspès a partir d’aquest divendres.

Les oficines d’atenció ciutadana (Casa Espona, La Carrera, La Cooperativa i dependències de la Policia Local) atendran només casos d’urgència, prèvia concertació per via telefònica. Es recomana la realització de tràmits en línia. 

Des de l'àrea de Benestar Social ja es treballa per donar servei a les persones grans i de col·lectius vulnerables que viuen soles i que no tenen una xarxa familiar que les pugui atendre.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació