Els usuaris d'Adfo Torelló participen en la segona jornada d'esport adaptat

Tots ells van poder gaudir d'una jornada d'esport i de lleure en una hípica de Santa Perpètua de Mogoda. 

Publicat 07/10/2019, Santa Perpètua de Mogoda - Esports
els-usuaris-d-adfo-torello-participen-a-la-segona-jornada-d-esport-adaptat

Els usuaris de Torelló que van participar a la jornada. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Usuaris d’Adfo Torelló van participar dijous en la segona jornada d’esport adaptat que va tenir lloc a Santa Perpètua de Mogoda, organitzada per la Diputació de Barcelona. Van poder gaudir d'una jornada d'esport i lleure amb l'hípica com a protagonista a l’Hípica Can Taió. El grup d'usuaris d'ADFO Torelló desplaçats a Santa Perpètua de Mogoda van fer diverses activitats, començant per la visita a una petita granja on van donar menjar a diversos animals. Després es van desplaçar fins a les quadres, on van veure com posaven ferradures als cavalls, van poder raspallar-los i després van poder muntar i fer petits trajectes pel voltant de les instal·lacions. Tècnics de la regidoria d'esports de l'Ajuntament van fer el seguiment i acompanyament dels participants.

Les jornades d'esport adaptat, dinamitzades per la Diputació de Barcelona, ofereixen a grups de persones amb discapacitat la possibilitat de gaudir d'una jornada de contacte amb el mar o amb el món del cavall, amb els beneficis que això els suposa.            

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació