Encenten la programació de l'Alter Cinema

Aquest dijous serà el torn de la pel·lícula 'Uno para todos' de David Ilundain. 

Publicat 13/01/2021, Torelló - Societat

El cicle Alter Cinema ja ha estrenat la programació per aquest primer semestre de l’any i ho ha fet amb la projecció de ‘The Farewell’, dirigida per Lulu Wang, que es va poder veure dijous passat a la sala de cinema El Casal de Torelló. Pel que fa aquest dijous hi ha programada la primera pel·lícula del cicle Gaudí: ‘Uno para todos’, amb direcció de David Ilundain i interpretada per David Verdaguer, Clara Segura, Patricia López, Ana Labordeta, Néstor Romero i Vega Vallés. El film gira entorn d’un professor interí que assumeix la tasca de ser el tutor d’un classe de sisè de primària en un poble completament desconegut per a ell. Quan descobreix que ha de reintegrar a un alumne malalt a l’aula, es troba amb un problema inesperat: gairebé cap dels seus companys i companyes volen que torni a classe. Es podrà veure a 2/4 de 8 del vespre.

I respecte la resta de propostes es contemplen cintes internacionals com la colombiana ‘Pájaros de verano’ de Ciro Guerra i Cristina Gallego, la japonesa ‘Un asunto de família’, ‘La Juventud’, ‘La mujer de la montaña’ i ‘Los miserables. Pel que fa dins el Cicle Gaudí de cinema en català hi ha prevista la projecció ‘Las niñas’ que estava programada pel 17 de desembre i ‘La boda rosa’ que es podran veure el proper mes de febrer.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació