Enric Bastardas parla de convivència i xarxes socials a Torelló

La xerrada es va fer dimarts i estava organitzada per la Xarxa de Debat Educatiu. 

Publicat 17/01/2020, Torelló - Ensenyament
enric-bastardas-parla-de-convivencia-i-xarxes-socials-a-torello

La xerrada es va fer a La Cooperativa. (Foto: Ajuntament de Torelló).

El comunicador analògic digital i formador Enric Bastardas va conduir dimarts al vespre la segona sessió formativa sobre convivència i xarxes socials que organitza la Xarxa de Debat Educatiu de Torelló i que és el tema de treball d'aquest curs. A la trobada hi va assistir la regidora d'Educació, Núria Montanyà i diversos representants de la comunitat educativa –AMPA, famílies i mestres– i d'entitats esportives. 

Durant la sessió, Bastardas va recordar la relació que tenen infants, joves i famílies amb les xarxes socials, advertint que “molts adults fallem amb les competències tècniques per a poder controlar, acompanyar i ajudar els nostres fills”. Va remarcar la importància d’agafar “responsabilitat” i la urgència “d’estar al dia” i de voler entendre aquests “nous aparells i aplicacions tecnològiques” que integren l’educació digital. El ponent va afegir que “el món digital és una part més de la nostra identitat”, però relacionar-se només a través de les xarxes socials pot ser un “error” i que “cal molta educació i ser conscients que estem interactuant amb persones reals i no virtuals”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació