Entra en vigor el certificat autoresponsable per justificar els desplaçaments

No és obligatori portar-lo però sí recomanable i permetrà als Mossos i a la Policia Local comprovar la necessitat del desplaçament.

Publicat 23/03/2020, Catalunya - Societat
entra-en-vigor-el-certificat-autoresponsable-per-justificar-els-desplacaments

El certificat.

Aquest dilluns entra en vigor el certificat autoresponsable que ha creat la Generalitat perquè els ciutadans puguin justificar el trencament del confinament mentre dura l'Estat d'Alarma. No és obligatori portar-lo però sí recomanable i permetrà als Mossos i a la Policia Local comprovar la necessitat del desplaçament.

Les diferents versions del document es poden descarregar a través del web de la Generalitat, tant per si es vol imprimir i omplir-lo a mà com si es vol omplir digitalment i dur-lo en el dispositiu mòbil.

Pels ciutadans de Torelló que no puguin imprimir-lo, les patrulles de la Policia Local en duran per si hi ha algú que el necessita i el vol omplir al carrer mateix. Des de la Policia Local també es recorda la importància de mantenir el confinament si no és per una de les causes permeses durant l'Estat d'Alarma. En cas de comprovar que el certificat inclou dades falses, la persona responsable serà sancionada.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació