ERC aparca el projecte de remodelació del Mercat Municipal del Pdcat

La regidora de Comerç va explicar durant el ple que els comerciants "no el volen" i es treballa per a la realització d'un projecte alternatiu. 

Publicat 27/11/2019, Torelló - Comerç
erc-aparca-el-projecte-de-remodelacio-del-mercat-municipal-del-pdcat

Imatge del Mercat Municipal. (Foto: Ajuntament de Torelló).

El nou equip de govern de Torelló no executarà el projecte de remodelació del Mercat Municipal de Torelló, iniciat la passada legislatura pel Pdcat. La pregunta la va formular en el ple el regidor de JxCat Torelló, Jordi Rossell, que va lamentar aquesta decisió i va culpar ERC de deixadesa i de no apostar pel Mercat.

Per la seva banda, la regidora de Comerç, Mercè Faja, va deixar clar que “en cap moment hem dit que no apostem pel Mercat Municipal” i va explicar que són els mateixos comerciants els que “no volen aquest projecte tal i com ja havien manifestat en reiterades ocasions a l’anterior equip de govern” i que entre altres contemplava la construcció d’una superfície comercial sota el Mercat. És en aquest sentit que va dir que “no està sobre la taula”. La regidora va afegir que “s’han creat unes comissions de treball amb el Mercat municipal on ens plantegen les seves peticions i accions per millorar les instal•lacions i un pla alternatiu”. La voluntat és realitzar “un nou estudi” i “començar a treballar amb petites millores que es poden fer de forma immediata per donar una nova imatge al Mercat” i va recordar que “tot just portem tres mesos de treball”. 

La regidora de Comerç, Mercè Faja, també va explicar que “hem activat accions per potenciar les parades que estan tancades a través de nous emprenedors”. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació