ERC i el Pdcat de Sant Vicenç es presenten conjuntament sota les sigles Sumem-AM a les municipals

L'actual alcalde, Èric Sibina, encapçalarà la candidatura.

Publicat 15/02/2019, Sant Vicenç - Política
erc-i-el-pdcat-de-sant-vicenc-es-presenten-conjuntament-sota-les-sigles-sumem-am-a-les-municipals

Èric Sibina. (Ajuntament de Sant Vicenç).

Els cinc regidors de l’equip de govern de Sant Vicenç (ERC i Pdcat) es presenten conjuntament a les eleccions municipals del mes de maig sota les sigles de Sumem-AM. L’actual alcalde, Èric Sibina, encapçalarà la candidatura. Ell mateix explica que el nou grup amb el qual es presenten “és una clara al·lusió a la suma que volem transmetre, creada amb la voluntat de ser transversal, integradora i que vagi més enllà de les sigles del partit”. L’objectiu de la llista “és seguir treballant pel poble, desenvolupar els projectes ja iniciats i incorporar-ne de nous”. Sibina es mostra “content” de poder liderar la candidatura amb la voluntat de seguir “creixent”.

Per la seva banda, Josep Maria Antentas, del Pdcat, afegeix que “el canvi de nom s’ha fet perquè tothom se senti còmode, per integrar persones de diferents sensibilitats i perquè posem el poble per davant dels partits polítics”. A més, destaca que s’han trobat molt a gust “governant juntament amb ERC” i que “el municipi està content i ens demana continuar com fins ara”. Alhora diu que ell “mai ha tingut afany de ser alcalde i per això no s’ha plantejat encapçalar la candidatura”.

Conformaran la llista, Xevi Rosanas i Aina Casanova, actuals regidors d’ERC, i Josep Maria Antentas i Marta Camps, del Pdcat. Antentas assenyala que “també s’hi incorporaran persones que l’any 2015 van integrar les dues candidatures”. Els votants de Sant Vicenç escolliran un total d’11 regidors i no 9 com fins ara ja que “el municipi torna a tenir més de 2000 habitants”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació