ERC-Jpt aposta per l'ambició, innovació i creixement per un teixit productiu i comercial dinàmic

Els republicans van presentar els seus objectius pel que fa el comerç, turisme i empresa. 

Publicat 09/05/2019, Torelló - Política
erc-jpt-aposta-per-l-ambicio-innovacio-i-creixement-per-un-teixit-productiu-i-comercial-dinamic

Marçal Ortuño acompanyat per Núria Montanyà, Elisabet Viñas i Mercè Faja. (Foto: ERC-JpT).

ERC-JpT presenta les línies centrals del programa pels propers anys en l’àmbit per un ‘Torelló pròsper’ on se situen les accions de comerç, turisme i empresa. El candidat a l’alcaldia de Torelló, Marçal Ortuño, va explicar que “el Torelló que volem és que sigui pròsper, que generi riquesa i llocs de treball, des de l’ambició de voler fer les coses ben fetes i donar aire a la capacitat d’innovació que hi ha al nostre poble”. Ortuño va detallar les línies programàtiques en comerç, amb els objectius de dinamitzar-lo amb la implicació dels comerciants, a més de posar en valor els diferents eixos comercials de Torelló i els mercats setmanal i municipal, “que necessita una intervenció per a la millora de l’edifici”.


Els republicans van posar sobre la taula, segons el seu punt de vista, “l’estancament del pressupost actual destinat al comerç i que va créixer un 80% quan ERC-JpT va formar part de l’equip de govern”. L’alcaldable per ERC-JpT va dir que la dinamització comercial “ha de sostentar-se en reforçar les campanyes comercials, com ara la de Nadal, absolutament devaluada en aquest darrer mandat, fer accions específiques pels comerços i creant sinergies amb les activitats culturals i esportives de Torelló”.

En l’àmbit del turisme, Marçal Ortuño es va mostrar ambiciós i amb la clara voluntat de construir una marca turística per Torelló “amb col·laboració amb els pobles de l’entorn, tenint en compte les activitats múltiples que es porten a terme al municipi així com creant-ne de noves, com ara un nou festival o fira amb l’objectiu d’atreure públic familiar”. 

En l’apartat d’Empresa, des d’ERC-JpT es vol aprofundir “en la interlocució amb el teixit empresarial per tal d’afavorir la formació de treballadors i la cooperació per enfortir l’entramat empresarial del territori”. 

Un altre objectiu en l’àmbit de l’empresa “és ser actius des de l’ajuntament i atreure noves empreses per crear llocs de treball a Torelló, reactivant el sòl industrial públic”.

En l’àmbit de l’emprenedoria, “es crearà un punt de suport a nous projectes empresarials, amb formació, assessorament i acompanyament, a més de crear una línia de treball en l'àmbit del cooperativisme i de l’economia social”.

Finalment, després de dur a terme diferents reunions, els republicans inclouran la proposta de crear el Consell de Desenvolupament Econòmic i de Treball, amb els actors econòmics i socials de Torelló. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació