ERC-JpT presenta el lema de la campanya electoral: 'Tu decideixes'

El candidat, Marçal Ortuño, posa l’accent en el paper clau que té la ciutadania per decidir quin “ajuntament vol pels propers anys”. 

Publicat 25/04/2019, Torelló - Política
erc-jpt-presenta-el-lema-de-la-campanya-electoral-tu-decideixes

Els integrants de la llista d'ERC-JpT. (Foto: ERC-JpT).

‘Tu decideixes’ és el lema de campanya d’ERC-JpT amb què concorrerà a les eleccions municipals del mes de maig. El cap de llista del grup, Marçal Ortuño, posa l’accent en el paper clau que té la ciutadania per decidir quin “ajuntament vol pels propers anys”. Ortuño afirma que “aquest lema dóna continuïtat a la campanya ‘Desperta Torelló’, en què els republicans interpel·len la ciutadania torellonenca perquè “s'impliqui en la política local, la més propera, votant el proper 26 de maig, així com aportant propostes i participant al llarg del proper mandat”. A més del poder de decisió en les eleccions per escollir el nou alcalde, Marçal Ortuño també posa èmfasi en l'aposta per la participació de la seva candidatura i afirma que “si governa ERC-JpT les torellonenques i els torellonencs tindran més capacitat de decidir en temes locals ja que proposem crear nous consells, el de Medi Ambient i Transició Energètica, el de les Dones, el de la Gent Gran i el de Desenvolupament Econòmic i Treball, a més de recuperar i estendre a tot el poble les Assemblees de Barri". També plantegen obrir a la participació dels veïns les decisions que els afecten. I és que “volem recuperar, si així ho decideix la ciutadania de Torelló, l'impuls de la participació ciutadana que els regidors d'ERC-JpT van fer quan van estar a govern i que en el mandat que ara acaba s'ha abandonat totalment”, diu Ortuño. “Tu decideixes és la interpel•lació a la gent de Torelló que depèn només d'ells qui serà el futur alcalde i que a més els hi donarem la veu, si guanyem” conclou el candidat a l'alcaldia per ERC-JpT.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació