ERC-JpT vol reformar la plaça Joanot Martorell

Ho va explicar dissabte en el seu primer acte de campanya i davant els veïns. 

Publicat 14/05/2019, Torelló - ELECCIONS MUNICIPALS
erc-jpt-vol-reformar-la-placa-joanot-martorell

El grup d'ERC-Jpt durant l'acte a la Joanot. (Foto: ERC-JpT).

ERC-Jpt va fer dissabte un acte a la plaça Joanot Martorell per plantejar als veïns la reforma d’aquest indret. Hi va participar el candidat dels republicans a l’alcaldia de Torelló, Marçal Ortuño i Xevi Lozano, regidor i número tres per ERC-JpT, que van poder fer una tertúlia amb els veïns que van participar en un vermut popular. Ortuño va plantejar una reforma de la plaça Joanot Martorell “que ha quedat obsoleta per tal que permeti ser un punt neuràlgic de convivència i activitat al barri”. A més, l'alcaldable republicà va presentar la proposta de recuperar les assemblees de barri impulsades per ERC-JpT quan van estar a govern i crear-ne a tots els barris. “Serà un espai de diàleg directa entre l'alcalde i els regidors i els veïns on debatre i prendre acords”, va afirmar Marçal Ortuño. Per últim, es va comprometre “en la millora del manteniment dels carrers del barri”. 

Per la seva banda, Xevi Lozano va posar en valor “la feina feta amb els barris” quan va ser a govern del 2012-2105 i va posar damunt de la taula “el menysteniment al barri de la Joanot i la Cabanya durant aquest mandat”. Concretament va posar com a paradigma “el fet de destinar els diners de la Festa Major del barri l'any que no es va realitzar per fer uns lavabos públics” i que per treure el trànsit del centre “el van desviar pel carrer Collsacabra i els carrers adjacents de la Plaça Joanot Martorell, que no estan preparats per assumir tant trànsit i ni tant sols n'han millorat l'asfalt”.

Finalment, els veïns van reclamar que el barri “deixi d'estar ignorat per l'Ajuntament i que es posi èmfasi en la circulació als carrers, l'ordenació dels aparcaments i la neteja al barri”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació