Es busca personal sanitari per incorporar-se a treballar de forma immediata al CHV

Davant de l'increment de casos per coronavirus falta personal sanitari per seguir oferint la màxima qualitat en l'atenció sanitària. 

Publicat 27/03/2020, Osona - Salut Pública

Es busca personal sanitari per incorporar-se a treballar de forma immediata al CHV. El motiu, segons expliquen en un comunicat, és “per fer front al sobtat increment de casos de pacients afectats per COVID-19 a la comarca d'Osona i perquè els centres sanitaris puguin seguir oferint la màxima qualitat en l'atenció sanitària”. El Consorci Hospitalari de Vic necessita incorporar de forma immediata els següents perfils professionals: metges/es, infermers/es, gerocultors/es, auxiliars d'infermeria, tècnics/es sanitaris, tècnics/es de Laboratori / Radiologia, estudiants de Medicina, estudiants d'Infermeria i treballadors/es socials.

Des del CHV constaten que “si el nombre de pacients segueix augmentant, caldrà habilitar espais d'hospitalització i unitats de cures intensives addicionals amb personal qualificat que pugui atendre aquests pacients”.

Les persones interessades en aquests llocs de treball poden posar-se en contacte amb el departament de Selecció del CHV (seleccio@chv.cat), o bé a través de la web del CHV (http://www.chv.cat/consorci/treballa-amb-nosaltres/) en l'apartat “treballa amb nosaltres” o trucant al telèfon 93-889.11.11 extensió 3254.

Actualment a Osona hi ha divuit persones mortes i 264 casos postius que han augmentat significativament en una setmana, ja que s’han multiplicat per quatre. Divendres passat n’hi havia 61 de confirmats. 181 dels casos detectats corresponen a pacients i 83 a professionals sanitaris. En aquests moments hi ha 111 persones ingressades.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació