Es constitueix el Consistori Infantil de Torelló

Els nous regidors van prendre possessió del càrrec i van rebre la insígnia de l'Ajuntament. 

Publicat 22/11/2019, Torelló - Participació Ciutadana
es-constitueix-el-consistori-infantil-de-torello

L'acte es va desenvolupar a la sala noble de Can Parrella. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Torelló va constituir aquest dijous a la tarda l’onzè Consistori Infantil integrat per disset joves. Els nous regidors, alumnes de sisè de les escoles del municipi, Rocaprevera, Fortià Solà, Sagrats Cors, Vall del Ges i Marta Mata, van prendre possessió del càrrec i van rebre la insígnia. Posteriorment van explicar les seves motivacions en el projecte i van avançar algunes de les mesures que volen que s’apliquin en el futur de Torelló. 

Abans de finalitzar la sessió l’alcalde, Marçal Ortuño, va agrair als regidors el seu “compromís” i els va animar “a treballar pel poble”. Per la seva banda, el regidor de Participació Ciutadana, Xevi Lozano, va explicar que plantejaran als regidors infantils “temes que afecten a les diferents regidories” així com també puguin “comprovar com s’aplica en el dia a dia del poble”. 

A partir del mes de gener es faran diverses reunions de treball mentre que a finals de curs hi haurà un ple al Teatre Cirvianum que servirà per cloure el Consistori Infantil 2019-2020.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació