Se segueixen distribuint mascaretes a les farmàcies de la Vall del Ges

De moment, a Torelló se'n distribuiran 500. 

Publicat 02/04/2020, Vall del Ges - Societat

Des de la setmana passada, es distribueixen gratuïtament a totes les farmàcies de Torelló les mascaretes que estan fent un grup persones voluntàries de la població i del conjunt de la Vall del Ges. D’entrada es distribuiran les primeres 500 unitats, tot i que hi ha material per a 2.500 més. La distribució es farà progressivament, a mesura que el grup que hi treballa en vagi fabricant més. S’intentarà que el repartiment sigui ajustat a les necessitats de qui en demani (màxim 2 per família, tot i que es tindrà en compte cada situació concreta).

En la fabricació de les mascaretes hi està treballant un grup d’una setantena de persones voluntàries de Torelló i la Vall del Ges. Les mascaretes no són de protecció total, però serveixen perquè qui en porta no pugui contaminar, així com per evitar tocar el nas i la boca amb les mans.
Prèviament a utilitzar-les, s’han de netejar, seguint les indicacions que es facilitaran a la farmàcia. Les persones cosidores treballen amb uns protocols estrictes per garantir la pròpia seguretat i també per no contaminar el material.

Al mateix temps, aquest grup també està fabricant mascaretes amb material apte per a ser utilitzades pel personal sanitari. Aquesta actuació es coordina des de l’Hospital Universitari de Vic.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació