Es convoca el 17è concurs de Punts de Llibre de l'Esqueller

Els treballs es poden presentar fins el 3 d'abril. 

Publicat 12/03/2019, Sant Pere - Cultura
es-convoca-el-17e-concurs-de-punts-de-llibre-de-l-esqueller

Cartell del concurs.

La biblioteca l'Esqueller de Sant Pere ha fet públiques les bases per participar al concurs de Punts de Llibre d'aquest 2019. S'estableixen dues temàtiques, una per les categories infantils i una per les categories adults i especial. Els temes seran les llengües indígenes per la categoria A, B i C i el tema és lliure per la categoria D i l’especial. Cada participant podrà presentar dues propostes, a excepció dels alumnes del Xandri, perquè ja fan un punt a l’escola. Els treballs es poden presentar fins el 3 d'abril a la mateixa biblioteca l'Esqueller i el veredicte se sabrà el dia 23 d'abril, dins el marc dels actes de Sant Jordi de l'escola JM Xandri.  

El primer premi per la categoria A, B, C i D és l’edició del punt i un lot de Llibres. El segon i el tercer premi se’ls donarà un lot de llibres. Pel que fa la categoria especial, el primer premi és l’edició del punt i un trofeu i pel segon i tercer un trofeu. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació