Es manté el mercat setmanal de Torelló i Sant Vicenç

Només hi haurà parades d’alimentació i productes frescos, seguint les indicacions de la Generalitat.

Publicat 18/03/2020, Torelló/Sant Vicenç - Societat
es-mante-el-mercat-setmanal-de-torello-i-sant-vicenc

Policia Local i Protecció Civil vetllen per la bona gestió del mercat ambulant i pel compliment de les mesures de distanciament social. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Aquest dimecres hi ha hagut mercat ambulant setmanal a Torelló, però només amb parades d’alimentació i productes frescos, seguint les indicacions de la Generalitat. L’alcalde de Torelló, Marçal Ortuño, va explicar al ‘Magatzem Magazín’ de Ràdio Ona que “es vetllarà per fer complir les mesures de distanciament social aprovades en relació a la contenció del coronavirus”. Aquest dimecres al matí la Policia Local i Protecció Civil han vetllat per la bona gestió del mercat ambulant i pel compliment de les mesures de distanciament social aprovades en relació amb la contenció del coronavirus.

Pel que fa l’Ajuntament de Sant Vicenç també manté “el mercat setmanal de diumenge al matí”, segons l’alcalde, Èric Sibina. També només hi haurà parades de productes frescos i en tot moment s’hauran de complir les mesures de distanciament social. L’objectiu és “posar a l’abast de la ciutadania un major subministrament de productes alimentaris, contribuint a garantir aquest servei bàsic a la població”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació