Es mantenen els casos de coronavirus a la Vall del Ges i Orís

Respecte la setmana passada, només s'ha detectat un afectat més.

Publicat 12/05/2020, Vall del Ges/Orís - Salut

S’estabilitzen els casos positius de Covid-19 a la Vall del Ges i Orís i actualment n’hi ha 146, un més que la setmana passada, segons el mapa interactiu del Departament de Salut. Torelló és el municipi que ha comptabilitzat un afectat més i suma 120 positius, Sant Vicenç segueix amb 11, Sant Pere amb 12 i a Orís amb 3. Des de fa quinze dies Salut també difon els casos sospitosos, és a dir, aquells en què una persona ha presentat símptomes de la Covid-19 i un professional sanitari l’ha classificat com a possible cas però no se’ls ha pogut fer el diagnòstic. A Torelló hi ha hagut 300 sospitosos, a Sant Pere 33, a Sant Vicenç 70 i a Orís cap.

Per altra banda, el Consorci Hospitalari de Vic informa que actualment hi ha hospitalitzades 92 persones amb confirmació de Covid-19 entre l’Hospital Universitari de Vic, l’Hospital Sant Jaume de Manlleu, el Pavelló Vic Salut i l’Hospital de la Santa Creu. Des de l'inici de la pandèmia, ja han estat donades d'alta als hospitals d'Osona 462 persones diagnosticades de COVID-19 que havien hagut de ser hospitalitzades.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació