Es mantenen els casos de coronavirus a la Vall del Ges i Orís

Aquesta setmana s'han comptabilitzat sis casos més. 

Publicat 19/05/2020, Vall del Ges/Orís - Salut

Els casos positius de coronavirus continuen mantenint-se a la Vall del Ges i Orís. Segons el mapa interactiu del Departament de Salut n’hi ha 152, sis més que la setmana passada quan n’hi havia 146. Torelló ha comptabilitzat tres afectats més i suma 123 positius; Sant Vicenç en té 13, dos més que la setmana passad; Sant Pere 13, un més i Orís segueix amb 3. Pel que fa els casos sospitosos, a Torelló n’hi ha 340, a Sant Pere 76, a Sant Vicenç 34 i a Orís 4.

Per altra banda, el Consorci Hospitalari de Vic informa que actualment hi ha hospitalitzades 85 persones amb confirmació de Covid-19 entre l’Hospital Universitari de Vic, l’Hospital Sant Jaume de Manlleu, el Pavelló Vic Salut i l’Hospital de la Santa Creu. Des de l'inici de la pandèmia, ja han estat donades d'alta als hospitals d'Osona 497 persones diagnosticades de COVID-19 que havien hagut de ser hospitalitzades.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació