Es prorroga el toc de queda nocturn

L'objectiu és consolidar la lleugera millora dels darrers dies en què s'ha fet evident una lleu reducció de la velocitat de transmissió del coronavirus.

Publicat 09/11/2020, Catalunya - Societat

El Procicat ha acordat prorrogar quinze dies més el toc de queda o confinament nocturn des de les 10 de la nit fins a les 6 de l a matinada, arreu de Catalunya. La pròrroga està publicada al DOGC que és la data en què venç el toc de queda anterior. La pròrroga s’ha proposat per tal de consolidar la lleugera millora dels últims dies, que constata una lleu reducció de la velocitat de propagació del virus, que s’ha situat per sota d'1 al conjunt de Catalunya. El confinament manté les mateixes excepcions que ja estaven establertes i, per tant, de moment, els bars, restaurants, centres d’estètica, teatres i cinemes segueixen tancats mentre que hi ha limitació als comerços i supermercats, així com també el tancament per municipi durant els caps de setmana.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació