Eudald Palma prepara el seu primer EP ‘Cavaller Erra(n)t’

L’àlbum el vol finançar a través de la plataforma de micromecenatge Verkami per cobrir les despeses de finançament de la gravació. 

Publicat 10/12/2020, Torelló - Cultura
eudald-palma-prepara-el-seu-primer-ep-cavaller-erra-n-t

L’artista i músic torellonenc Eudald Palma prepara el seu primer EP en solitari que porta per nom ‘Cavaller Erra(n)t’. Es tracta d’un disc que constarà de cinc cançons que parlaran sobre “diferents situacions que ens trobem a la vida, els errors o els aprenentatges o de conèixer-se’rs a un mateix”. Pel que fa el títol de l’àlbum explica que fa referència “a una figura que cercava aventures” i  destaca el joc de paraules de cavaller Erra(n)t amb la “n” despenjada que es converteix en cavaller Errat. L’àlbum el vol finançar a través de la plataforma de micromecenatge Verkami i així cobrir les despeses de finançament de la gravació. Fa quatre anys que Palma es va endinsar en el món de la música, una disciplina artística que sempre l’hi ha interessat, així com també per la guitarra. Durant aquest temps ha rebut classes i ha fet els seus primers concerts en solitari.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació