Fem Torelló no es presentarà a les eleccions municipals del maig

David Forcada diu que no hi ha hagut un consens ampli i que no han pogut ampliar la base.

Publicat 09/04/2019, Torelló - Política
fem-torello-no-es-presentara-a-les-eleccions-municipals-del-maig

La candidatura de Fem Torelló, fa quatre anys. (Foto: Fem).

El grup municipal Fem Torelló no es presentarà a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Així ho ha confirmat a Ràdio Ona, el seu actual portaveu i regidor, David Forcada. Ell mateix assenyala que s’ha pres aquesta decisió “després d’un debat intern i llarg” i que “no hi ha hagut un consens ampli dins el grup per tornar a concórrer als comicis”, així com “no hem pogut ampliar la base”. Tot i això, Forcada afirma que “hi ha molts projectes i ganes de tirar-los endavant però no ho podem fer precipitadament”. Per tant, Fem “no desapareix” i l’objectiu “és que creixi i d’aquí a 4 anys si es donen els condicionants ens tornarem a presentar”. De totes maneres, reconeix que senten “una certa frustració”, tot i que esperen que “això només sigui un parèntesi”. 

Tant David Forcada com Marc Fontserè, actuals regidors de Fem a l’Ajuntament, van anunciar ja fa temps que decidien fer “un pas al costat”. La regeneració del partit que es plantejaven “no ha estat possible”, tot i que admet que “hi havien candidats” per encapçalar la llista. Alguns dels noms que havien sonat per encapçalar la llista han estat el de Montse Pujol o Rubén Bové. 

David Forcada afegeix que ara, a diferència de fa quatre anys, “el procés català ha provocat que tots els partits que sumen són amb clau supramunicipal i això fa que determinats grups es desplacin”. Per tant, “no es votarà només en clau municipal, sinó que influirà més que mai la situació política i social que està vivint al país”. En aquest sentit assegura que “no volem restar, volem ajudar a sumar”. 

 

es de Fem Torelló fan una valoració “positiva” de la feina feta aquests darrers quatre anys en què han governat juntament amb el Pdcat. David Forcada diu que “hem pogut executar molts projectes” i que han donat “estabilitat a l’equip de govern”. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació