Finalitza el cicle de passejades per a la gent gran

La sortida es va fer dijous  entre Santpedor i Manresa. 

Publicat 20/05/2019, Torelló - ELECCIONS MUNICIPALS
finalitza-cicle-de-passejades-per-a-la-gent-gran

Els participants de Torelló. (Foto: Regidoria d'Esports).

Cloenda del cicle de passejades per a la gent gran. Més d’una quinzena de persones de Torelló van participar dijous en l’última caminada que va transcórrer des de Santpedor fins a Manresa, en un recorregut de 8 quilòmetres. Des de la regidoria d’Esports de Torelló assenyalen que “el camí va ser força planer” i es va passar pels aiguamolls de la Bòbila de Santpedor i després es va fer un primer avituallament gràcies a Pans, una fundació que treballa per promoure l'educació, la qualitat de vida i la plena inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o en situació de vulnerabilitat. El recorregut va continuar per la Sèquia, un canal d’aigua que arriba fins al parc de l’Agulla de Manresa. En aquest punt “els participants van fer estiraments”, a continuació es va dinar i, per últim, hi va haver ball. A mitja tarda els assistents van tornar altra vegada cap a Torelló. La valoració que es fa del cicle a Torelló “és positiva” ja que l’objectiu és que “la gent surti a passejar i faci esport”. L’activitat se suma als ‘Dijous Saludables’ i entre les dues propostes hi prenen part una seixantena de persones. 

El cicle de passejades de la gent gran l’impulsa el Departament d’Esports de la Diputació de Barcelona des de l’any 2001, conscients dels beneficis saludables que l'activitat física de caminar comporta per a la població en general i per aquest col·lectiu en concret. També motiva l'aprenentatge i l'intercanvi de coneixements sobre el món natural, i afavoreix les relacions interpersonals entre la gent gran.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació