Finalitza el Campionat català individual al CT Torelló

Lluc Mir, jugador del Club Tennis Torelló, va arribar a les semifinals.

Publicat 09/03/2020, Torelló - Esports

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Club Tennis Torelló el Campionat de Catalunya de 2a i 3a categoria organitzat per la Federació Catalana de Tennis, que es celebra cada any i que va rotant de seu. Durant dissabte i diumenge es van disputar partits d’un alt nivell de competitivitat, coordinat amb una bona organització i amb molt ambient a les graderies. Joan Sadurní, director esportiu del Club Tennis Torelló, es mostra "satisfet" amb el desenvolupament de la competició.

Les finals van ser de gran qualitat. En modalitat femenina se la van disputar Angela Pérez, del Club Tennis Reus Montarols, i Ariadna Briones, del Club Tennis Barcino, amb victòria de la reusenca. En modalitat masculina, el vencedor va ser Iñaki Cabrera, del Club Tennis Barcelona, després de derrotar Àlvaro Bueno, del Club Esportiu Laietà de Barcelona. Cal destacar també la bona actuació de Lluc Mir, jugador del Club Tennis Torelló, que va arribar a semifinals després de competir a un alt nivell. Va ser eliminat pel subcampió, Álvaro Bueno.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació