Finalitzen els cursos de carnisseria-xarcuteria i soldadura a Torelló

Les vuitanta hores d’aprenentatge pràctic de l’ofici, s'han fet en un entorn de treball real.

Publicat 22/11/2019, Torelló - Societat

Un total de 25 persones han participat en els dos projectes professionalitzadors de carnisseria-xarcuteria i soldadura, promoguts per la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Els dos projectes de professionalització van començar el mes de setembre i han acabat aquesta setmana.

Concretament 13 alumnes han assistir al curs de carnisseria-xarcuteria i 12 més a l’oferta de soldadura. Les vuitanta hores d’aprenentatge pràctic de l’ofici, s'han fet en un entorn de treball real. El curs de carnisseria-xarcuteria s’ha desenvolupat en una carnisseria de Torelló, i la formació de soldadura a l’aula-taller de la Salle de Manlleu. Aquests projectes es complementen amb tallers per a la millora de l’ocupabilitat: identificació de competències, realització del currículum vitae, i una simulació d’entrevista laboral, a més de tutories personalitzades al llarg dels tres mesos de durada. Els alumnes del curs de soldadura han completat la formació amb dues visites formatives a dues empreses del sector. 

L’objectiu d’aquests projectes de professionalització és capacitar als alumnes dels cursos en dos oficis amb demanda al mercat laboral i, així, millorar les possibilitats d’accedir a un lloc de treball.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació