Finalitzen les obres del canvi d'il·luminació del pavelló de Sant Vicenç

S'han substituit vint punts de llum de 400w per leds de 150w. 

Publicat 03/05/2019, Sant Vicenç - Obres
finalitzen-les-obres-del-canvi-d-il-luminacio-del-pavello-de-sant-vicenc

Els treballs del canvi d'enllumenat han finalitzat aquesta setmana. (Foto: Ajuntament de Sant Vicenç).

L’Ajuntament de Sant Vicenç ha acabat les obres de millora en la il·luminació del pavelló, que ha consistit en la substitució de vint punts de llum de 400w per leds de 150w i s’ha passat de 8’4w a 3’6w de consum. L’alcalde, Èric Sibina, explica que s’ha canviat “la totalitat de l’enllumenat de la pista i del pavelló” i que es troba emmarcat dins el pla de millora de l’equipament. Amb aquesta actuació, que té un cost de 5.000 euros, “es millora l’eficiència energètica de l’edifici, la visibilitat de la pista i es redueix la potència d’electricitat contractada en aquest espai”. Amb aquesta actuació, segons Sibina ,“es millora substancialment el pavelló que ja té uns quants anys”. 

Els treballs continuaran la setmana vinent amb les obres de la coberta per tal de resoldre “els problemes de goteres”, així com “se substituiran els panells vells per nous”. El projecte està pressupostat amb 15.000 euros. Pel que fa el funcionament de l’espai no quedarà alterat per les obres. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació