Fins l'1 de març està oberta la convocatòria per a participar a la borsa d'estudi i treballs de recerca a Torelló

El premi té com a objectiu essencial promoure la realització de treballs d’investigació i recerca sobre aspectes inèdits en qualsevol àmbit de coneixement relacionat amb Torelló i el seu àmbit d’influència. 

Publicat 08/01/2019, Torelló - Societat

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Torelló ha convocat una nova edició de la borsa d’estudi i treballs de recerca. El premi, de caràcter biennal, té com a objectiu essencial promoure la realització de treballs d’investigació i recerca sobre aspectes inèdits en qualsevol àmbit de coneixement relacionat amb Torelló i el seu àmbit d’influència. El termini de presentació dels treballs estarà obert fins a l'1 de març de 2019.

Les bases estipulen que pot concórrer al premi qualsevol estudi o treball d’història, geografia, política, medi ambient, economia, llengua, sociologia o altres àmbits de coneixement, relacionats amb Torelló i el seu àmbit d’influència. Els treballs han de ser inèdits de recerca i aportar nous coneixements sobre Torelló i hauran de ser escrits en llengua catalana.

L’import de la beca és de 2.500 euros, un 25% es lliurarà en el moment de l’adjudicació, mentre que el 75% restant es lliurarà en el moment que estigui acabada la versió definitiva del projecte, per a l’elaboració de la qual es dóna el termini d’un any. La comissió de selecció estarà formada per representants de l’Ajuntament de Torelló, i representants d’agents socials i acadèmics vinculats a l’àmbit de coneixement dels treballs presentats.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació