Fortià Prat és investit nou doctor de la UVic-UCC

La seva tesi doctoral porta per títol ‘Estudi dels nitrats a l’aigua de les fonts d’Osona. Un repte per l’agricultura i per l’educació'.

Publicat 13/01/2022, Torelló - Societat
fortia-prat-es-investit-nou-doctor-de-la-uvic-ucc

El torellonenc Fortià Prat ha estat investit nou doctor de la UVic-UCC, després que dilluns passat presentés la seva tesi doctoral ‘Estudi dels nitrats a l’aigua de les fonts d’Osona. Un repte per l’agricultura i per l’educació”. Per una banda, la tesi fa un estudi i seguiment de la concentració de nitrats a les fonts de la comarca d'Osona al llarg de 20 anys, tenint en compte molts paràmetres que poden afectar el grau de contaminació. I per l’altra, suposa una contribució a la investigació interdisciplinar entre la ciència i l'educació  que són resultat “d'un problema socioambiental important que necessita d'una resposta urgent per tal de preservar el patrimoni natural com és la qualitat de l'aigua subterrània de la comarca d'Osona”, segons el mateix Prat. La tesi també fa una  aportació a l'educació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) relacionats amb la qualitat de l'aigua i l'educació. El tribunal de la tesi va atorgar al de Torelló la qualificació d’excel·lent.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació