Francesc Manrique: "La candidatura de la CUP tindrà un perfil molt de poble i social"

El portaveu de la CUP, Francesc Manrique, va ser entrevistat aquest dimarts al programa ‘Magatzem Magazín’ de Ràdio Ona. 

Publicat 20/02/2019, Torelló - Política
francesc-manrique-la-candidatura-de-la-cup-tindra-un-perfil-molt-de-poble-i-social

Francesc Manrique a Ràdio Ona.

El portaveu de la CUP, Francesc Manrique, va ser aquest dimarts al programa ‘Magatzem Magazín’ de Ràdio Ona en què no va voler avançar gaires detalls de la candidatura que encapçalarà en les eleccions municipals del mes de maig. El cupaire va dir que “ens plantegem un projecte en la seva globalitat i que quan ratifiquem la llista la presentarem en el seu conjunt”. Manrique va explicar que la candidatura “tindrà un perfil molt de poble i social” i que a diferència d’altres grups municipals “no ens ha costat trobar gent per conformar-la ja que tenim una base ja feta”. 

La CUP Torelló-Som Poble es va presentar per primera vegada en els comicis municipals del 2015 i va aconseguir tres regidors. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació