Fuita d'aigua a Torelló durant la revetlla de Sant Joan

Els treballs de reparació van finalitzar dilluns a les 10 de la nit, després de produir-se dues fuites consecutives més. 

Publicat 25/06/2019, Torelló - Serveis
fuita-d-aigua-a-torello-durant-la-revetlla-de-sant-joan

La fuita d'aigua. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Fuita d’aigua a la placeta d’en Pujol de Torelló durant la nit de la revetlla de Sant Joan, pels volts de les 2. L’avaria va afectar el carrer del Pont, de la Pau, la plaça Sant Fortià i la plaça dels Torners. Sorea va treballar-hi durant tot al matí amb la previsió que a les 2 del migdia de dilluns es podria restablir el subministrament. L’afectació es va acabar reduint al carrer del Pont, la placeta d’en Pujol i la ronda Pollancredas. Al restaurar el servei es va produir una segona fuita d’aigua uns metres més enllà, al carrer del Pont. Els veïns afectats van quedar restringits al carrer de la Pau. En el segon intent de restablir el subministrament hi va haver una tercera incidència a la zona de la fuita que es va acabar resolent a les 10 de la nit quan es va tapar la rasa. Durant les actuacions per les tres fuites consecutives, es va canviar un tram d'uns 9 metres de tub. L’Ajuntament de Torelló demana disculpes als veïns afectats per les molèsties ocasionades. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació