Gairebé 180 participants al XIXè Cros Escolar

Els organitzadors afirmen que, una vegada més, la cursa va ser un èxit.

Publicat 29/01/2020, Torelló - Esports
gairebe-180-participants-al-xixe-cros-escolar

El Cross Escolar diumenge a la zona esportiva (Foto: Ajuntament Torelló)

Prop d’uns 180 nens i nenes van participar diumenge al XIXè Cros Escolar de Torelló que va ser “tot un èxit”, expliquen des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, un dels organitzadors de la cursa juntament amb l’AMPA de l’Escola Fortià Solà i que compta amb la col·laboració del Consell Esportiu d’Osona. La competició va seguir el format “dels últims anys”, tot i que hi van competir “menys persones”, els altres anys eren unes 200. El tècnic d’Esports, Toni Colomo, ho atribueix al fet que “la setmana passada va ser molt moguda pel temporal Glòria” però tot i això “estem molt contents per l’assistència” i, sobretot, destaca que “hi havia molts nens i nenes del nivell d’iniciació”.

En la categoria cadet masculí Martí Font, de Torelló va ser primer i Pau Fernández, del mateix municipi segon. En fèmines, Irene Torres, de les Masies de Voltregà, va ser primera; Rut Cordóba, de Sant Quirze de Besora, segona, i Nora Boix, de Prats de Lluçanès, tercera. En aleví masculí, el primer lloc va ser per Aniol Crous de Sant Quirze; el segon per Roc Traveria de Manlleu i el tercer per Ferran Toneu de Sant Hipòlit. En la categoria femenina Martina Masó, de Sant Hilari, va ser primera; Ainhoa Martínez, de Torelló, segona, i Laia Mundó, de Vic, tercera. En benjamí, Marc Boix de Prats de Lluçanès va ocupar el primer lloc mentre que Enric Masó, de Sant Hilari, i Gerard Mundó, de Vic, el segon i tercer lloc respectivament. En fèmines, Queralt Sañas, de Prats de Lluçanès va ser primera; Queralt Traveria, de Manlleu, segona, i Laia Casellas, de Tona, tercera. En prebenjamí, Gil Valldoriola, de Vic; Eloi Mira, de Roda, i Martí Rotllan, de Vic, van ser els tres primers classificats respectivament. En la categoria femenina, Laura Poole, de Torelló, va ser primera; Valentina Sauquet, de Sant Boi de Lluçanès, segona, i Anna Poole, també de Torelló, tercera. Finalment, en infantil Roger Pont, de Tona, va ser primer; Aleix Pavillard, de Torelló, segon, i Adam Azouz de Roda, tercer. En noies, Emma Garcia, de Torelló va ocupar el primer lloc; Núria Sañas, de Prats de Lluçanès, el segon i Jana Gil, de Torelló, el tercer. El Cros Escolar de Torelló és puntuable per la Lliga Comarcal de Cros Escolar.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació