Gairebé 40 ingressats als hospitals d'Osona per la Covid-19

En l'última setmana s'ha registrat un mort per causes relacionades amb el coronavirus. 

Publicat 15/10/2020, Osona/Vall del Ges - Salut

La Vall del Ges i Orís comptabilitza un total de 454 casos de coronavirus des de l’inici de la pandèmia. Torelló en registra 360, Sant Vicenç 51, Sant Pere 38 i Orís 5. La setmana passada n’hi havia 411. A Torelló hi ha 32 positius més que la setmana passada, a Sant Pere 8 més, a Sant Vicenç 3 i Orís és l’únic municipi que es manté, des de fa mesos amb 5. 

Al llarg de l'última setmana, hi ha hagut 31 nous ingressos als centres hospitalaris d’Osona de persones amb PCR positiva i s'ha registrat un mort per causes relacionades amb la COVID-19. En aquests moments a l'Hospital Universitari de Vic hi ha hospitalitzades 39 persones amb positiu per coronavirus SARS-CoV-2, mentre que a l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic (gestionat per la FHSC) hi ha 3 pacients ingressats amb resultat positiu. L’Hospital Sant Jaume de Manlleu (gestionat pel CHV) segueix sent un centre lliure de COVID-19, de moment, sense cap pacient amb infecció activa.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació