Guida Sellarès presenta el projecte de micromecenatge 'Radical lliure'

El treball presenta un ball folk, però posa en joc una gran diversitat d'elements. 

Publicat 04/11/2020, Torelló - Cultura

L’acordionista i cantant de Borgonyà, Guida Sellarès, juntament amb el grup Els Elements inicien una campanya de micromecenatge a Tot Suma per finançar el projecte artístic ‘Radical lliure’ de Produccions Badalls. Els Elements és el grup format per vestir musicalment el projecte. El timbre és el resultant de la mescla el contrabaix, de la veu, l'acordió diatònic, la guitarra i el violí. I és que el treball presenta un ball folk, però posa en joc una gran diversitat d'elements.  El disc també compta amb col·laboradors com David Torres, a la pandereta i Carles Mas, al flabiol i tamborí. Sellarès afirma que és un disc “bastant pirata, per no dir del tot”. I és que segons afegeix, “no existeix ja que només arriba a les mans del que s’aventura a comprar-lo”. Juntament amb un amic seu informàtic han ideat una nova aplicació per penjar les músiques a internet “de particular a particular”. L’acordionista i cantant explica que “aquesta vegada, la música no va enllaunada en un CD, jo volia una aplicació que permetés fer arribar la música personalment a cada persona que comprés el disc a través de la xarxa”. I que “a dins el disc hi hal'enllaç o el QR que porta directament al el contingut audio i que es pot descarregar descarregar automàticament a l'ordinador, telèfon o tauleta amb un codi personalitzat”. Aquesta idea s'ha materialitzat en una aplicació que ha desenvolupat Iskra i que es troba a la pàgina laly.io. Sellarès diu que "desitjo que molts altres artistes puguin beneficiar-se d'aquesta nova forma propera i directe de fer arribar la seva obra."

Els diners recollits de la campanya de micromecenatge serviran per recuperar part de la inversió del disc i despeses derivades del mateix com són la gravació i masterització, l’elaboració i impressió de les postals, la correcció del text, la impressió de les targetes QR o els desplaçaments i altres necessitats dels músics o tècnics. Les persones que ajudin a finançar-lo tindran diverses recompenses relacionades amb el ball folk com són el disc amb les il·lustracions de cada cançó i la nova aplicació de descàrrega personalitzada de la música. També les postals del disc de la il·lustradora Marta Ponce amb el revers blanc perquè es puguin enviar o regalar, un ball a l’acordió en un espai íntim, un balls amb Els Elements, un taller de sardana i contrpàs a càrrec de Joan Codina i el disc ‘de mi a sol’.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació