Hora del conte i presentació del llibre de Joan Albareda a la Dos Rius

Elena Godó explicarà contes d'animalons. 

Publicat 11/02/2020, Torelló - Cultura

Nova sessió de l’hora del conte aquest dimarts a les 6 de la tarda a la biblioteca Dos Rius de Torelló. Elena Godó explicarà contes d’animalons. A través de cançons i contes senzills els assistents “coneixeran la gallineta pèl roja, es faran amics del lleó i buscaran la parella a la ratolineta”, expliquen. L’activitat s’adreça a infants d’1 a 3 anys, acompanyats de les seves famílies. 

Per altra banda, dissabte Joan Albareda presentarà el llibre ‘Estimada papallona’ a 2/4 d’1 del migdia a la Dos Rius. Es tracta d’una història d’amor entre un músic i una cantant amb el rerefons dels anys de la Barcelona preolímpica i dels esdeveniments polítics del país. Anirà a càrrec del mateix escriptor Albareda, el lingüista Ramon Sangles i de l’editor Quim Cubert. L’acte estarà amenitzat per Ressons de la Terra integrat per Ramon Sangles, rapsoda; Josep Caselles, tenora i Isaac Cabezas, a la guitarra. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació