Incrementen els casos de coronavirus a la Vall del Ges

En el conjunt d'Osona hi ha hagut 52 nous ingressos i s'han registrat quatre morts.

Publicat 22/10/2020, Vall del Ges/Orís - Salut

Incrementen en 80 persones el nombre de positius de coronavirus a la Vall del Ges i Orís i sumen un total de 534 positius. Torelló segueix sent el municipi amb més afectats amb 418, el segueix Sant Vicenç amb 63,  Sant Pere amb 48 i Orís manté els 5 que ja tenia des de l'inici de la pandèmia.

Per altra banda, al llarg de l'última setmana, hi ha hagut 52 nous ingressos als centres hospitalaris d'Osona de persones amb PCR positiva i s'han registrat quatre morts per causes relacionades amb la COVID-19. En aquests moments, a l'Hospital Universitari de Vic hi ha hospitalitzades 56 persones amb positiu per coronavirus SARS-CoV-2, mentre que a l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic (gestionat per la FHSC) hi ha 9 pacients ingressats amb resultat positiu. L'Hospital Sant Jaume de Manlleu, gestionat pel CHV, segueix sent un centre lliure de COVID-19, de moment, sense cap pacient amb infecció activa. L'increment de contagis a la comarca i l'augment progressiu dels ingressos per COVID-19 ha comportat noves mesures restrictives en l'accés a l'Hospital Universitari de Vic. Des de dilluns, les visites han quedat totalment restringides i només es permet tenir un acompanyant en casos d'infants, parteres, persones dependents o situacions de final de vida. En paral·lel, també s'ha establert quin ha de ser el circuit d'informació als familiars i quins professionals són responsables de comunicar l'estat de pacient a les famílies, que podrà ser de forma presencial o telefònica segons s'escaigui.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació