Ivan Lara explica a 350 joves quines són les feines de futur al Cirvianum

És una de les tres xerrades del cicle 'Tu tens un futur'. 

Publicat 07/10/2019, Torelló - Joventut
ivan-lara-explica-a-350-joves-quines-son-les-feines-de-futur-al-cirvianum

Els joves que van assistir a la xerrada. (Foto: Ajuntament de Torelló).

350 joves van assistir a la primera de les tres xerrades del cicle ‘Tu tens un futur’ que es va fer dijous passat al Teatre Cirvianum de Torelló. La iniciativa, engloba una experiència tridimensional de tres passes que han de permetre al jove veure les opcions que té en la primera sessió, quin és el seu lloc en el mercat laboral en la segona i finalment, inspirar-se a partir de casos reals d’èxit en la tercera sessió. 

El ponent de la xerrada va ser Ivan Lara, educador social i formador. Durant la seva intervenció va explicar als joves quines són les feines de futur, quines feines fa 10 anys no existien i ara sí, i com fer recerca de feina utilitzant les noves tecnologies. La sessió la va introduir l'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño, que va encoratjar els joves a triar la formació que més els agradi i va expressar el desig que tot aquest talent pugui revertir en el territori. A l'acte també hi va assistir l'alcalde de Sant Quirze de Besora i president del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, David Solà, i la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Torelló, Núria Montanyà. 

A la xerrada hi van assistir uns 350 joves, entre ells alumnes de cicles formatius de l’Institut Cirviànum, i de 4t d’ESO de l’Escola Rocaprevera, de l’Escola Sagrats Cors i del SI Bisaura de Sant Quirze de Besora. També joves que realitzen PFI (Programes de Formació i Inserció) i el programa Noves Oportunitats per a Joves.

La segona xerrada del cicle, titulada ‘Tu tens talent’ es portarà a terme el 6 de novembre i la tercera, amb el títol ‘Tu tens exemples’ es farà el 16 de gener. L’objectiu és fomentar un espai de reflexió i inspirar transformacions sobre les realitats professionals i personals entre els alumnes.   

La conferència estava organitzada pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torelló.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació