Al·legacions a la designació com a membre d'una mesa electoral per a les eleccions del 10N

Les al·legacions s'han de presentar a la Junta Electoral, en horari de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia i de 4 a 6 de la tarda. 

Publicat 17/10/2019, Torelló - Política

La Junta de Govern Local de Torelló, celebrada dimarts, va sortejar la composició de les meses electorals per a les eleccions generals del proper 10 de novembre. Les persones que, després d'haver estat designades a través del preceptiu sorteig, no puguin exercir com a membres d'una mesa electoral, cal que presentin al·legacions al nomenament. Les al·legacions s'han de presentar a la Junta Electoral, en horari de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia i de 4 a 6 de la tarda i dissabtes de 10 del matí a les 2 del migdia. Es poden presentar fins un màxim de 7 dies a partir que cada ciutadà rebi la notificació. Les al·legacions es poden presentar en paper, presencialment o bé mitjançant un representant.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació