Ja es poden presentar les sol·licituds per als ajuts a la rehabilitació de façanes

L’import de la subvenció serà del 50% del cost de l’obra per als edificis del nucli antic. 

Publicat 15/04/2019, Torelló - Obres

S’obre el període de presentació de sol·licituds per als ajuts a la rehabilitació de façanes d'edificis del nucli antic de Torelló per tal de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del nucli antic de la població, que viuen en l’àmbit del Pla de Barris. L’objectiu és d’arribar al màxim nombre de beneficiaris i la convocatòria estarà oberta fins que s’esgoti la partida econòmica que l’Ajuntament hi destina, un total de 60.000 euros. Les sol·licituds s'aniran resolent de manera individualitzada per ordre cronològic d'arribada i tenint en compte que compleixin els requisits establerts en la convocatòria.

D’aquesta línia d’ajuts se’n poden beneficiar les persones propietàries d’edificis ubicats al nucli antic, amb la condició que han de ser edificis construïts abans de l’1 de gener de 1991; i que, com a mínim, tinguin el 50 per cent de la superfície total destinada a habitatge (excloent les superfícies de la planta baixa i sota rasant no destinades a habitatge). L’habitatge ha de disposar de la Inspecció Tècnica de l’Edifici.

L’import de la subvenció serà del 50% del cost de l’obra (4.500 euros+1.000 euros pel nombre d’habitatges, amb un topall màxim de 20.000 euros). El termini per executar les obres es prolongarà fins al 15 de novembre de 2019 i s'haurà de justificar la subvenció abans del 29 de novembre de 2019.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació