Jacob Sánchez, Nuria Moreno i Jordi Checa, del CAT, participen al Tritour d’Amposta

Sánchez va ser 26è classificat de la general i 3r Sub 23 del recorregut més curt. 

Publicat 11/06/2019, Torelló - Esports
jacob-sanchez-nuria-moreno-i-jordi-checa-del-cat-participen-al-tritour-d-amposta

El Tritour d’Amposta, en el tram dels 60 quilòmetres en bicicleta. (Foto: CAT).

Els atletes del CAT, Jacob Sánchez, Núria Moreno i Jordi Checa, van participar al Tritour d’Amposta a la distància Short i Half. Sánchez va ser 26è classificat de la general i 3r Sub 23 del recorregut més curt. En els 1000 metres de natació va aconseguir la 7a posició i després va fer els 60 quilòmetres en bicicleta i els 10 restants a peu. Per la seva banda, Moreno va obtenir la 3a posició a la categoria VF2. I Checa va córrer a la distància Half. Va creuar la línia d’arribada ocupant el 21è lloc, després de nedar els 1900 metres de natació i córrer els 90 quilòmetres en bicicleta i va arribar a la 8a posició. 

Per altra banda, Jordi Guerrero va participar a la Cronoescalada Solidària contra el Càncer de la Creu de Gurb. Va fer un temps  de 13 minuts i 37 segons i acabant a la 14a posició.

Finalment, Jordi Portell, Josep Quevedo i Òscar Pérez van desplaçar-se a Campdevànol per disputar els 5 quilòmetres de la Cursa del Comte Arnau. Portell va encapçalar un dels primers llocs de la classificació general, arribant en segona posició i sent el primer classificat en categoria màster masculí. Va completar els 5 quilòmetres amb 19 minuts i 2 segons. El següent atleta del CAT en arribar va ser Josep Quevedo que va ser 6è amb 21 minuts i 4 segons i Òscar Pérez va entrar a la meta amb 25 minuts i 38 segons.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació