Jaume Amargant és el candidat de C's a l'Ajuntament de Vic

En les municipals del 2015 va formar part de la candidatura de CiU per Sant Vicenç.

Publicat 16/04/2019, Vic/Borgonyà - Política
jaume-amargant-es-el-candidat-de-c-s-a-l-ajuntament-de-vic

Jaume Amargant, al centre, amb la número 2 i 3 de la llista. (Foto: C's).

Jaume Amargant, de Borgonyà i resident a Vic des de fa 18 anys, és el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de la capital d’Osona. Té 55 anys i treballa de vigilant de seguretat al Museu Episcopal de Vic, feina que combina amb els seus estudis antropològics. En les eleccions municipals de l’any 2015 va formar part de la candidatura de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Sant Vicenç.

La seva voluntat “és treballar per unes institucions públiques de tots, sense símbols ni missatges partidistes i compromeses amb el respecte de la legalitat vigent”. A més, proposa “potenciar un programa de promoció econòmica del comerç de proximitat que serveixi per dinamitzar econòmicament i socialment els barris”. Amargant considera que “s’han de realitzar millores als equipaments culturals, esportius i d’oci en barris com el Remei, Horta Vermella, Serra de Sant Ferm o Plaça Osona”. També creu que és necessari “fer un estudi exhaustiu sobre l’existència de barreres arquitectòniques a la via pública, així com la correcte visibilitat dels passos de vianants, especialment en les àrees properes a les escoles”. Alhora pretén que “es doti de millors mitjans materials i recursos l’Hospital General de Vic’. La regularització del sector carni, la construcció de vivenda de protecció oficial, optimitzar el servei de neteja o millorar la seguretat dels barris amb major presència policial són altres dels eixos centrals que portarà al seu programa electoral. 


Aquesta és la primera vegada que la formació taronja es presenta a la comarca. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació